DSC07592 (1)

Ät bra, träna bra, MÅ BRA!

Jag har jobbat i träningsbranchen i ca 7 år. Jag är certifierad personlig tränare och kostrådgivare. Samt utbildad mamma/gravid-tränare.

Jag omvandlade min hobby till ett yrke efter att själv gjort en omfattande livsstils förändring från en startvikt på drygt 100kg. Jag drabbades hårt av utbrändhet där min kropp slutade fungera, och det gick så långt att det stod mellan liv och död. Den ödmjukheten och det tacksamheten som jag har efter denna resa gör att jag aldrig kommer att släppa mitt liv som hälsoinspiratör på olika sätt.

Träningen för mig var både min rehabilitering och medicin. Därför brinner jag extra mycket för att coacha och hjälpa andra andra prioritera sig själv och sin hälsa INNAN det går för långt….

Jag möter dig i dina målsättningar. Oavsett om det handlar om att komma i dina gamla jeans som inte längre passar. Eller om du är på rehabliteringväg från en tuff period i livet. Jag skräddarsyr upplägg utifrån just dina förutsättningar. Träningen kommer att vara rolig, och kosten behöver inte vara tråkig. Ge mig ditt förtroendet så ger jag dig nycklarna till ett sundare och starkare liv.

Vem är My Martens?

Jag är personlig tränare & hälsoinspiratör på min egen studio, My Wellness Studio Stockholm. Jag kör träningsresor och bootcamp både i Sverige och utomlands. Förutom detta driver jag livsstilsbloggen www.mymartens.se. Så som mamma mitt i livet så vet jag hur viktig hälsan är för mig. För att kunna vara den starka, friska mamman som jag vill vara så behöver jag prioritera både träning och kost.

Jag brinner för träning och hälsa. Men för mig är hälsa mycket mer än kortsiktiga dieter och osund bantningshets! Jag tycker att det är viktigt att kunna njuta av vad livet erbjuder med god mat och annat man tycker om. MEN, jag förespråkar en sund balans!-Ät bra, träna bra, MÅ BRA!